skip to Main Content

Okfeltáró Önismereti CsoportFáj valamije? Háta, térde, feje, szeme, esetleg valamilyen más betegsége van? Szeretné tudni, hogyan függ össze ez a fájdalom, betegség az Ön életével? Szeretné tudni, mit tehet, hogy csökkenjen, megszűnjön ez a fájdalom?

Ha minden igaz Önre, akkor érdemes utána járnia!

Az Okfeltáró Önismereti Program Önnek szól!

Milyen kérdések merülnek fel bennünk, ha fáj valamilyen testrészünk?

 1. Elegendő e, ha beveszek valamilyen gyógyszert a fájdalom csillapítására?
 2. Milyen orvoshoz forduljak?
 3. Mit tegyek, ha nem szeretnék tartósan gyógyszert szedni?
 4. Tulajdonképpen miért fáj az adott testrészem?

Mi a megoldás mindezekre a kérdésekre? Egy olyan tanfolyam, egy olyan csoport, ahol vizuálisan megjelennek a háttérben meghúzódó okok, esetleges konfliktusok. Az Okfeltáró Önismereti Program megadja a válaszokat Önnek!

 1. Megjelenítjük a problémáját, a háttérben meglévő, gyakran nem tudatosult okokat.
 2. Megmutatjuk Önnek életvitele, kapcsolatai, konfliktusai milyen összefüggésben állnak fizikai tüneteivel.
 3. Segítünk Önnek megoldást keresni, amit dramatikus formában tud megjeleníteni és megélni.
 4. Segítünk Önnek megismerni belső folyamatait, működési mechanizmusait.
 5. A problémák csoportos feldolgozásával emberi kapcsolatokat, mechanizmusokat mutatunk Önnek, ami Ön- és emberismerettel gazdagítja Önt.

Kiknek javasoljuk a tanfolyamot?

 1. Akinek fizikai, testi tünetei, betegsége van. A tünetek, betegségek bármilyen szervhez kapcsolódhatnak (pl. mozgásszerv, emésztés, keringés, látás, hallás stb.)
 2. Aki nyitott arra, hogy ne csak a tüneteivel foglalkozzon, hanem az okokkal is.
 3. Aki szívesen részt venne csoportos önismereti munkában.
 4. Akinek gondot okoz, hogy közelebb kerüljön Önmagához, érzéseihez.

Figyelem! Amennyiben tüneteit, betegségét gyógyszerekkel szeretné megoldani és nem hisz abban, hogy az Ön konfliktusai, érzései is befolyásolják ezek kialakulását, akkor kérjük NE JELENTKEZZEN ebbe a csoportba!

Hogyan néz ki pontosan a tanfolyam?

 • Időtartam: 4 óra
 • Időpont: 2015. szeptember 6. 10.00 – 14.00
 • Helyszín: 1122 Budapest Alkotás út 15. I/9.
 • Program: * Csoportos önismereti feladatok * Tünetek, betegségek dramatikus megjelenítése * A tünetek megjelenítéséhez használt módszer: szomatodráma.
 • Ár: 5.900 Ft / fő / 4 órás program
 • Fizetés: 50% utalás visszaigazolás alapján 5 napon belül 50% a helyszínen fizetendő
 • Csoportvezető: dr Kriston Ildikó
 • Jelentkezés módja: űrlap kitöltésével (lásd lenn)

Miért érdemes részt venni az Okfeltáró Önismereti Csoportban?

 • Mert megkeressük a problémája hátterében megbújó, nehezen felismerhető okokat.
 • Mert fizikai tüneteit megtanulja másképp látni és értelmezni
 • Mert csoportban könnyebb szembenézni nehéz kérdésekkel, mint otthon, egyedül
 • Mert kedvezőbb áron tud a kiscsoportos tanfolyamon részt venni, mint egyéni kezelésen

Mit mesélt egyik résztvevő a saját betegségéről, illetve a felismeréséről?

epekő problémák"Epekő problémákkal küzdöttem és a görcsök egyre szaporodtak. Éreztem, hogy valahogy összefügg a munkahelyi stresszel, de mégsem tudtam tenni ellene. Részt vettem egy szomatodrámán, ahol megjelenítettük a problémámat. Megszemélyesültek kapcsolatok, helyzetek az életemből és világosan láttam, mindig meg akartam felelni, pl. az iskolában, munkahelyen stb. és nem igazán tudtam nemet mondani. Akkor éppen olyan munkát akartak elvégeztetni velem a munkahelyemen, amiben egyáltalán nem voltam motivált, mert nem egyezett az én elképzeléseimmel. Mikor a főnököm ezt közölte vele, másnap epegörcs miatt mentőt kellett hozzám hívni. Ezután következett a dráma. Itt kiderült, hogy nem a stressz okozza a görcsöt, hanem a helyzetből következően bennem növekvő agresszió, amit nem tudok kiadni magamból. A drámában le tudtam játszani azt, ami az életben egyedül nem ment. Ezután a munkában is volt olyan helyzet, amikor felismertem, hogyan tudok kicsit változtatni és ez megállított egy kezdődő epegörcsöt! Nekem nagyon sokat segített! Köszönöm."

Jelentkezzen most a programra!

Név: *
Email: *
Telefon: *
Lakcím: *
Cégnév (választható):
Cég címe (választható):
Válasszon fizetesi módot! (1. részlet): Átutalás Paypal Rózsaszín postai csekk
Program (kérjük, jelölje be, mert csak ekkor látjuk, melyik programra jelentkezik!): Okfeltáró Önismereti Csoport (1×4 óra) (br. 5.900 Ft/fő/alkalom)

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (arthuman@arthuman.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Jelentkezem" gombra való kattintással a Kp-Fiscus Bt.-vel köti (1122 Budapest, Alkotás út 15. I/9. Adószám: 20353953-1-43) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap, melynek be nem tartása esetén a megrendelést töröljük.

This Post Has 6 Comments
 1. Tisztelt Cím!

  Nagyon jók a programok ,de Budapest nem érhető el vidékről csak úgy hipp hopp,sőt anyagilag megterhelő eljutni.Az idő pénz,mint tudjuk.

  Vidékben nem gondolkodnak?Kecskemét?Fejlődő város ,jól menő cégek tudás iránt érdeklődő emberek ?

  Tisztelettel Bata Ferencné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back To Top