Gratulálok!

A kért ingyenes anyagot hamarosan elküldjük a megadott email címre. Kérjük, ellenőrizze a levélszemét és a promóciós mappát is! Ha esetleg mégsem érkezik meg az anyag, érdemes gmail-es email címmel feliratkozni. Egyéb email szolgáltatók esetén (pl. freemail, citromail stb.) bizonytalan a levél megérkezése.

Addig is itt van Önnek még valami az ingyenes anyag mellé, kérjük ezt is nézze meg!

gerinciskola 7 napos ingyenes próba

Előzze meg a mozgásszervi panaszok kialakulását! Videótárunkban akár 34 különféle programmal, heti több alkalom élő tornával, személyes támogatással, mozgásszervi egészségfejlesztő anyagokkal várjuk Önt!

MOST 7 NAPOS INGYENES PRÓBA!

Hogyan működik az Online Gerinciskola?

Rugalmas és sokrétű eszköztár az önálló gerinctornához, mely több módon is segíti az otthoni munkát. Állandó videótárból bármikor, bármilyen szintű torna választható. Élő gerinctornával a rendszeresség valósítható meg, a csoportos konzultáció során pedig lehetőség van az egyéni kérdések megbeszélésére.

30+

Több, mint 30 különböző gerinctorna program közül választhat a videótárban.

Miért Olyan Hasznos Ez A Gerinctorna Program?

Nincs rosszul megválasztott program.

Gerinctorna vásárlás esetén gyakori eset, hogy rosszul becsüljük meg, milyen időtartamot, milyen erősségű gyakorlatokat tudunk végig tornázni. Gerinctorna előfizetéses csomagunkban bármelyik videó választható állapotunk és a rendelkezésre álló idő függvényében.

0-24 órás elérhetőség.

Időtakarékos megoldás, amikor nem szükséges senkihez alkalmazkodnunk. Nem kell foglalkozni a nyitvatartási idővel, időpont foglalással, mások beosztásával stb. A videótárban található programok bármikor elérhetők.

Gazdaságos ár.

Az előfizetéses rendszer egy könyvtárhoz hasonlítható. Havidíja kevesebb, mint egy 30 perces egyéni gyógytorna ára, s ezért cserében az összes programból, saját szintjének megfelelően választhat. Akár hetente többször is irányított tornát tud végezni!

Bárhol használható.

Saját otthonunkból, internet segítségével az ország vagy a világ bármely pontjáról tornázhatunk a gerinctorna videók segítségével, melyeket profi gyógytornászok készítettek.

Gerinciskola az Ön szolgálatában!

Videótár

34 különböző időtartamú, erősségű, célú gerinctorna program.

0-24 óra

Élő gerinctorna

Órarend szerinti Élő órákból válogathat heti több alkalommal.

Live

nyakfájás

Visszanézés

Nem tud részt venni az „Élő gerinctornán”? Visszanéző funkció!

14 napig

Egészségmegőrzés

Táplálkozással, egészséggel kapcsolatos anyagok, cikkek, videók.

0-24 óra

Videótár - Milyen Videókat Talál A Videótárban?

kezdő gerinctorna.

Videók száma: 15 db

Gerinctornázók nagy része régóta nem mozgott, ezért érdemes a válogatni a kezdők számára készített tornák között.

Középhaladó gerinctorna

Videók száma: 10 db

Közepes erősségű tornákat tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk.

Haladó gerinctorna

Videók száma: 7 db

Gyakorlottabb és edzettebb tornázók részére erős, eszközös programok.

Eltérő időtartam

Időtartam: 14-57 perc

Napi, illetve heti 1-2 torna esetén más időtartamú tornákból lehet válogatni.


Célirányos gerinctorna

Célok: 7 különböző cél

A tornák célja változó lehet. Válogathat ezen célok közül: erősítő, eszközös, gerincnyújtó és átmozgató, gerinctorna, tartásjavító torna, ülő munkát végzők számára készített torna, testrészorientált tornák (pl. nyak-, válltorna, térd-, csípőtorna, deréktorna stb.)

Speciális programok

Célzás: speciális

Különleges igényekre is léteznek programok, pl. senior korosztály részére, porckorongsérv utókezelő torna stb.

"Csak tagoknak" elérhető gerinctorna programok

Ezeket AZONNAL eléri:

Kezdő gerinctorna JulcsivalKezdő gerinctorna JulcsivalGerincstabilizáló gerinctorna RékávalKezdő tartásjavító torna ÁbrissalNyak, és vállöv tartásjavító torna OrsivalDerék fókuszú gerinctorna RékávalGerincnyújtó és gerinc streching torna VerávalHaladó eszközös gerinctorna Anettalstb., stb. ...

Kinek érdemes Gerinciskola tagnak lenni?

 • Akinek nincs egyéni kezelést igénylő, diagnosztizált mozgásszervi betegsége.
 • Aki hisz a mozgás szervezetre gyakorolt kedvező hatásában.
 • Aki szeretné mozgástartományát, flexibilitását növelni.
 • Aki szívesen tornázik otthon, saját időbeosztása szerint.
 • Aki változatos gerinctorna programokra szeretne tornázni.
 • Aki szeretne tenni a mozgásszervi panaszok kialakulásának megelőzése érdekében.
 • Aki szereti az önálló, otthoni tornát, de szívesen veszi, ha saját igénye szerint segítséget is kaphat.
 • Aki hosszútávú, gazdaságos torna megoldást keres.

Kinek nem ajánlott a Gerinciskola tagság?

 • Akinek egyéni kezelést igénylő, diagnosztizált mozgásszervi betegsége van.
 • Akinél bármely egészségi ok miatt kontaindikált a gerinctorna végzése.
 • Aki nem fogadja el a gerinctornát működő megoldásként.
 • Aki nem akar mozogni.

Rólunk mondták

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan lehet fizetni?

A csomagokat kizárólag bankkártyával tudja kifizetni. A havidíj összegét azért tudjuk ilyen kedvezményesen biztosítani, mert a számlázással, a fizetések követésével alacsonyabb költség merül fel. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb, hisz, amennyiben szimpatikusnak találja tornáinkat, ez esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta Öntől a rendszer. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheli tovább a kártyáját. Bankkártya adatait NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A bankkártyás fizetések kizárólag hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatón keresztül történnek meg.

Mikor kerül levonásra a havi díj?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizet először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizet először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhat bármikor.

Hogyan férhetek hozzá a csomag tartalmához?

A videótár anyagai és a bónusz anyagok 100%-ban digitálisak. Megrendelését követően megkapja a hozzáférési adatait zárt oldalunkhoz, mellyekkel egy online felületen tud belépni fiókjába. Ebben a fiókban fogja megtalálni valamennyi, a csomagjához tartozó videónkat. Ezen a felületen a videók az előfizetés időtartama alatt bármikor megtekinthetők és lejátszhatók. A csomagokhoz kapcsolódó online vagy személyes tornákhoz, coachinghoz időpont foglalás szükséges. Az online tornák (csoportos és egyéni tornák) Zoom platformon zajlanak.

Hogyan működik az élő online gerinctorna?

A tagsági oldalon közzétesszük a havi órarendet, így előre be lehet tervezni az órákat. A gerinctorna órák Zoomon zajlanak, aminek a csatlakozási linkje az órarendben található.

Tagság ideje alatt csomag váltás lehetséges?

Igen, a tagság fennállása alatt csomagot szabadon lehet váltani bármely irányba, az aktuális áraknak megfelelően.

Hogyan működik a 7 napos ingyenes próba időszak?

Ahhoz, hogy hozzáférést tudjunk adni Önnek, mindenképp ki kell töltenie a jelentkezési űrlapot. A próbaidőszak alatt díj levonás nem történik. A tagság írásban bármikor szabadon lemondható. Amennyiben a lemondás a 7 napos próbaidőszak alatt történik, a kipróbálás ingyenes volt. A csatlakozás nem jár további megrendelési kötelezettséggel. Amennyiben a tagság lemondására nem kerül sor, a 8. naptól esedékes a Gerinciskola havi díja, így annak havi költsége levonásra kerül.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyen videóinkkal, azonban ha mégis le szeretné mondani a Gerinciskola klubtagságot, ezt bármikor megteheti. Ilyenkor csak egy email kell írni az arthuman@arthuman.hu email címre és töröljük a tagságot, melyről írásbeli visszaigazolást küldünk.

Fontos információ a lemondással kapcsolatban: a lemondásnak következményei vannak, lásd következő pont.

Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek e még tagnak?

A Gerinciskola egyik fő értéke, hogy életmóddá tegyük a megelőző gerinctornát, elkötelezetté tegyük tagjainkat. Ezért nem támogatjuk a sorozatos ki- és belépéseket. Amikor valaki először lemondja a tagságát, 6 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön és másodszor is lemondja, akkor sajnos végleg bezárjuk a Gerinciskola kapuját és nem lehet visszatérni.

Lemondáskor jár vissza díj?

Lemondás esetén nem jár vissza díj.

Hogyan kérhetek segítséget?

Keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön! 

Arthuman Gyógytorna Rendelő

Tel: +36-30-190-7315

Email: arthuman@arthuman.hu

Idáig elolvastam, még mindig bizonytalan vagyok?

Köszönjük az őszinteséget. Azt javaslom, hogy ne hagyja ki az ingyenes próba lehetőségét, ennek időtartama alatt ugyanis bármikor szabadon, díjfizetés nélkül lemondhatja a programot.

Ha még továbbra is bizonytalan, akkor köszönjük, hogy megfontolta a Gerinciskola tagságot, de akkor ez nem Önnek való. Ha mégis benne van, kattintson az oldal alján található gombra!

Próbálja ki most 7 napig kockázat nélkül,

ingyenesen a Gerinciskola Klubot!

Kérjük, töltse ki az űrlapot a megrendeléshez!


LÉPÉS 1

Űrlap kitöltés Töltse ki a megrendelő űrlapot, majd a fizetési bankkártya szolgáltató oldalán adja meg adatait.


LÉPÉS 2

Email visszaigazolás Sikeres megrendelés és fizetés esetén visszaigazoló emailt küldünk a csomag elérési információjával.


LÉPÉS 3

Belépés a saját fiókba Ennyi! Lépjen be a saját fiókjába és máris kezdheti a tornát!


KLUBTAGSÁGI INFORMÁCIÓ

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.


7 NAPOS PRÓBAIDŐSZAK INFORMÁCIÓ

A próbaidőszak alatt díj levonás nem történik. A tagság bármikor szabadon lemondható, a próbaidőszak alatt is. A próbaidőszak lejáratát követően a 8. naptól a havi díj esedékessé válik.


FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gerinctorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja emailen az arthuman@arthuman.hu email címen, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját.

Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

T: 06 30 190 7315

Email: arthuman@arthuman.hu

COPYRIGHT GERINCISKOLA MINDEN JOG FENNTARTVA.