Barion Pixel Skip to content


ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A regisztráció előfizetéses formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes. Regisztrációt követően a videók egy zárt oldalon érhetők el, melyhez a regisztrációs email címre küldjük el a hozzáférési adatokat.

Az előfizetés első 7 napja próba időszak és ingyenes. A próbaidőszak alatt díj levonás nem történik, s az előfizetés indoklás nélkül írásban lemondható az arthuman@arthuman.hu email címre küldött üzenettel.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gerinctorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
  2. A fizetési szolgáltatónk a Braintree.
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ

A bankkártya száma  12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.  A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)

A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

T: 06 30 190 7315

Email: arthuman@arthuman.hu 

Back To Top