Barion Pixel Skip to content

Szeretnéd a mozgászervi fájdalmadat megszüntetni?

Szeretnél jobb közérzetet, fájdalommentes életet?

Foglalj hozzánk időpontot egy 30 perces testtartás vizsgálatra és konzultációra, hogy tervrajzot kapj a mozgásszervi panaszaid csökkentéséhez!

A konzultáció ingyenes, de feltételekhez kötött – a részleteiről ezen az oldalon olvashatsz.

Miért hasznos a testtartásvizsgálat? Mit nyújt ez a konzultáció?

  • A vizsgálat során információt kapsz jelenlegi állapotodról, testtartásodról, annak hatásáról a mozgásszervi panaszaidra, az esetleges okokról.
  • Vizsgáljuk a tornára való alkalmasságot. Egyes panaszok, állapotok, betegségek esetén nem lehetséges a gyógytorna, így ezek megbeszélése is a konzultáció része.
  • Kezelési lehetőségeket ismertetetünk, bemutatjuk az adott panasszal összefüggő lehetőségeket. A gyógytorna egyre több modern terápiás lehetőségre ad módot, amik a normál gyógytornán túl kiemelten hatékonyak lehetnek. A panaszok alapján a gyógytornász kiválasztja a leghatékonyabb módszert, amivel kezelni lehet a tüneteket. Ez lehet testtartásjavító program, de egyéb terápiás kezelés is. Tájékoztatást ad a kezelések menetéről (gyakoriság, időtartam, egyéb körülmények, eszközigény stb.).
  • A panaszhoz kapcsolódó életmódbeli tanácsokat kaphat a konzultáció során.
  • Egyéni kérdések megbeszélése.

Kinek érdemes részt venni a testtartás vizsgálaton?

  • Aki szeretné megelőzni mozgásszervi problémák kialakulását
  • Akinél már diagnosztizáltak valamilyen elváltozást, nem kontraindikált a mozgásterápia és aktívan szeretne tenni a gyógyulásért
  • Aki szeretné megtudni, hogy mozgásterápiával lehet e változtatni problémáján
  • Aki már régóta nem mozog és a fokozatosság elvét betartva szeretne elkezdeni tornázni
  • Aki rendszeresen tornázik, de nem szűnik problémája
A legsikeresebb klienseinkkel több hétig dolgozunk együtt kontrolláltan, ez teszi lehetővé, hogy rekord idő alatt érjenek el látványos életminőség javulást.
Nem ritka, hogy már az első hetekben jelentős fájdalom csökkenést érnek el és ez pedig csak a kezdet.

Megvalósítható és fenntartható testtartásjavító programot segítünk felépíteni, mellyel nem csak átmeneti, hanem tartós testtartás javulást és életminőség változást lehet elérni.

A közös munka tempós, szigorú, de bárki képes megvalósítani és követni a programot, aki valóban nyitott a fejlődésre és követi a programban szereplő menetrendet.

Minden körülmények között a kitűzött cél megvalósítását tartjuk csapatommal szem előtt.

The theme is SEO friendly and is really easy to customise. I love it. Thanks!

Code Quality
Rating: 5

I’ve tried a lot of themes . But I want to say that Total theme is really number one. It is a tremendous theme of each subject. High-level technical support, easy to control , extensive functionality , a lot of beautiful plugins and etc. I want to say, you must try it. Show me any site, I can make it in total theme. It is amazing!

Customizability
Rating: 5

Very satisfied with the Total theme. It’s a user-friendly theme with good documentation on the side. But, above all, customer support is fast, friendly and goes the extra mile for you. I would recommend this theme to everybody.

Customer Support
Rating: 5

This WordPress theme is the best when you need to create a custom WordPress theme, because it really allows you to do almost everything you want with every elements of your website, using php code or css.

Flexibility
Rating: 5

After some experiences with bloated themes, it was a huge relief working with Total. It’s so fast and easy that it actually gets fun (as it always should be). It has great designed skins right out of the box, and the admin structure it’s beautifully crafted: you flip when you see that almost everything you need is there. On top of that is a superb customer support, that even gives you snippets to get the work done as your client needs it. Totally recommended. Keep the good work guys!

Customer Support
Rating: 5

Lets just say that: flexibility, feature availability, documentation, code quality, customer support and design are truly great!!! Highly recommended.

Flexibility
Rating: 5

best-rated themes, I’m glad to have chosen TOTAL which I consider superior in as key aspects as :

– Features
– Customizability
– Code quality
– and an outstanding Documentation.

Congratulations and regards,
Michel (Paris, France)

Other
Rating: 5

I’ve never seen a theme so well code designed, so well graphic designed, so well human maintained… I really love to use this theme, AJ is a great programmer, but first of all, he is a great listener… So It is easy to get the support you need from this team.
I’ve never seen a support like this in a lot of time…

Code Quality
Rating: 5

This theme is the full package – flexible, robust and beautifully designed. Plus, the developers were super helpful and quick to respond to some issues I had. I highly recommend this developer and theme.

Flexibility
Rating: 5

I wish I could multiple select reasons, but Total has been awesome for two different sites I developed with this theme (thatbrewery.com and blog.ptvermont.org), and it offers so much variety you would now guess they were the same.

The support too has been top notch.

Customizability
Rating: 5

To be honest, I think this is the only theme anyone would ever need. It comes with everything and so easy to work with. Not to mention that if you ever do have a question, the support team is right there behind you.

Design Quality
Rating: 5

By far the best theme I’ve ever bought, I return to it time and again for various different projects and it is consistently adaptable and useable. Great Customer support from a team that always go the extra mile to help. Thanks for creating such a great theme.

Customer Support
Rating: 5

A profizmusunk abban rejlik, hogy a rengeteg rendelkezésre álló módszer alapján tudjuk, mi fog működni a kitűzött cél elérése érdekében.

Fel tudjuk tenni azokat a kérdéseket, melyekről nem is tudod, hogy fel kellene tenned magadnak. És olyan lehetőséget tudunk megnyitni az életminőséged javítására, amiről nem is hitted, hogy létezik.

A velem és csapatommal való együttműködés nem csak a fájdalmadat fogja csökkenteni és a testtartásodat optimalizálni, de egyéb olyan járulékos hatásokat is megtapasztalhatsz a program során, ami az életed, egészséged egyéb területét is érintheti – erről számolnak be klienseink.

A leírtak alapján már biztosan sejted, hogy alaposan megválogatjuk, ki az akivel együtt dolgozunk, hiszen felelősségem is, hogy olyan emberekbe invesztáljam az energiámat / energiánkat, akik valóban élni akarnak és élni fognak a lehetőségeikkel.

124763-OQRGPZ-994-2

Az együttműködéseket minden esetben egy 30 perces testtartásvizsgálat és konzultáció előzi meg, melyen átbeszéljük a kliens kihívásait, lehetőségeit.

A 30 perces testtartásvizsgálat és konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, nem az a célom, hogy eladjunk neked bármit, hanem az, hogy egyértelmű tervet kapj a céljaidhoz.

A teljes 30 perc rólad szól és a beszélgetés végén, a helyzeted alapján, presszió nélkül, közösen döntünk a folytatásról. Az összes kiemelt páciensünk egy ilyen konzultációval kezdett nálunk, ez volt az első lépés ahhoz, hogy valóban ráálljanak a célhoz vezető pályára.

Ha szeretnéd, hogy az elkövetkező éved ne úgy nézzen ki, mint amilyen az előző volt, akkor számodra is az az első lépés, hogy élj ezzel a lehetőséggel. A 30 perces testtartásvizsgálatra és konzultációra az alábbi naptárban tudsz időpontot foglalni, majd az időpont lefoglalása után egy kérdőívet kell kitöltened.

A kérdőív kitöltése teszi lehetővé, hogy a konzultációra hatékonyabban fel tudjunk készülni, és még jobban megismerjünk.

Milyen problémák esetén érdemes igénybe venni a testtartás vizsgálatot? 

Bármilyen mozgásszervi probléma esetén, többek között:
Lumbágó, Isiász,
Derék– és hátfájás
Gerincproblémák
Lábfájdalom (boka, talp, lábszár stb.)
Csípőproblémák
Testtartás elváltozásai (pl. hanyag tartás)
Csontritkulás
Sportsérülések
Ízületi problémák
Csípő problémák
Térdfájás
Nyak-, ill. vállfájás
Ízületi problémák  (pl. ízületi kopás, gyulladás)
Egyéb mozgásszervi megbetegedések
Időszakos, ill. tartós mozgásszervi fájdalom esetén

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon szereplő linkre kattintva a kérdéseket!
Kérlek, mindenképp töltsd ki a kérdőívet! Ha nem válaszolod meg a kérdéseket, törölni fogom a jelentkezésed.

Megjegyzés: a kérdőív kitöltése után elbíráljuk, segíthet e neked a testtartásvizsgálat.
Amennyiben az ingyenes testtartásvizsgálat és konzultáció feltételei nem felelnek meg számodra, kérlek ne jelentkezz!
Helyszín: Arthuman Központ 1122 Budapest, Alkotás út 15. Tel: 06-30-190-7315

Ez a 30 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod a lehetőségeiddel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést az egészséged alakításáról.

Nekünk azért éri meg az időnk egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem és csapatomtól a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondjuk, hogyan tudsz velünk együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha olyan mozgásszervi panaszod van, ami összefügghet az életmódoddal, az abból adódó terheléssel, túlterheléssel, a testtartásodon (is) szeretnél változtatni. A panaszaid már zavaróak, de nincs olyan diagnózisod, ami kizárja a mozgásterápiával való kezelést.

Amennyiben nem vagy nyitott arra, hogy a célod elérése érdekében te is tegyél az egészséged jobbítása érdekében, nem tudsz energiát fektetni a saját állapotod javításába, tested megmozgatásába, kérlek ne jelentkezz.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt és a célravezető megoldás megvalósítása nem áll szándékodban.

Üdvözöllek, itt dr Kriston Ildikó, az ország egyik legismertebb mozgásszervi gyógytorna rendelőjének, az Arthuman Központnak az alapítója, tulajdonosa.

Nevemhez kötődik a mozgásszervi gyógytorna rendelő sikeres kezeléseit biztosító rendszer kialakítása, megelőző programok, online elérhető mozgásszervi megelőző megoldások megvalósítása.

Az elmúlt 8 évben több ezer hozzád hasonló panaszokkal rendelkező klienssel dolgoztunk együtt csapatom szakértő gyógytornászaival és a nulláról építettünk fel egy több ezres kliens bázissal rendelkező céget.

Az egyik legátfogóbb tapasztalattal rendelkező gyógytorna rendelő vagyunk. 2020-ban kifejezetten ráfókuszálunk azokra a páciensekre, akik életmódjukból adódóan küzdenek mozgásszervi fájdalommal, testtartás elváltozással.

Abban segítünk a pácienseknek, hogy testtartásuk helyreállításával, optimalizálásával megszüntessék mozgásszervi fájdalmukat. Jobb közérzetet tapasztaljanak meg és fájdalommentes életet élhessenek újra.

A hatékony munka és a gyors eredmények azonban csak szoros együttműködéssel tudnak megvalósulni.

Back To Top