Barion Pixel Skip to content

Kezeljük a hátfájást II. (Dinamikus gyakorlatokkal)

Értékelés: 0 / 5
(be the first to review)

2.990 Ft

Otthon végezhető gerinctorna program hátfájás megelőzésére, enyhébb panaszok megszüntetésére. Dinamikus gerinctorna gyakorlatokat tartalmazó program.

Leírás

Termék:

Kezeljük a hátfájás II. Otthon végezhető gerinctorna program hátfájás megelőzésére, enyhébb panaszok megszüntetésére. Dinamikus gerinctorna gyakorlatokat tartalmazó program. A program 8 db gyakorlatot tartalmaz fotókkal és részletes leírással ellátva.

Formátum

Minden gyakorlat fotóval és leírással van ellátva. Két formátum közül választhat. A termék megvásárolható online letölthető változatban, aminek a formátuma PDF. Amennyiben előnyben részesíti a könyvespolcon elhelyezhető nyomtatott változatot, spirálozott, A5-ös formátumú füzetként is megvásárolhatók a gyakorlatok.

Hozzáférés

A gyakorlatokat online letölthető változat esetén egy zárt oldalról lehet letölteni, amihez vásárlást követően adunk hozzáférést. Amennyiben bankkártyával rendezi az ellenértéket, fizetést követően azonnal megkapja a hozzáférést. Nyomtatott kiadvány esetén a Magyar Postával küldjük el a megrendelt kiadványt.

Kinek ajánljuk? 

Azoknak, akik megelőzés miatt szeretnének otthon tornázni, ill. enyhéb derékfájással rendelkeznek.

Kinek NEM ajánljuk? 

Akiknek egyéni kezelést igénylő, diagnosztizált mozgásszervi elváltozásuk van (pl. porckorongsérv, gerincferdülés stb.)

Ajándékba szeretné vásárolni a gyakorlatok online változatát? 

Az ajándékról készítünk egy PDF formátumú tanúsítványt, amin szerepel az ajándékozó és a megajándékozott neve is, ill. a gyakorlatok letöltésének instrukciója. A tanúsítványt tudja átadni a megajándékozottnak vagy pedig a nyomtatott kiadványt.

Hogyan rendelhet?

A lenti űrlap kitöltésével vagy az arthuman@arthuman.hu email címre küldött emailben, ami tartalmazza a megrendelési adatokat. Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: 06 30 190 7315

Gyakran feltett kérdések

Hogyan, milyen formátumban fogom megkapni a csomag tartalmát?

— A füzetet postán juttatjuk el Önhöz a Magyar Postával.

— Amennyiben online letölthető kiadványt választ, internetes hozzáférést biztosítunk a megtekintéshez.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetésre a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
Bankkártyás fizetés: a Barion Zrt. biztonságos rendszerén keresztül. A fizetés a megrendeléssel egyidőben történik, a megrendelő űrlapról átirányítjuk a Barion fizetési oldalára.  A bankkártya adatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolna kártyával.
Átutalás: megrendelést követően visszaigazoló emailt és számlázó programunkból díjbekérőt is küldünk. Mindkettő tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Igény esetén készpénzben is be tudja fizetni bankfiókban az összeget az Erste Banknál vezett számlánkra a visszaigazolás alapján.

Mi történik a megrendelés leadását követően?

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan küldünk Önnek egy visszaigazoló üzenetet, valamint külön emailben egy díjbekérőt. 
 2. Bankkártyás fizetéshez kattintson a díjbekérőben szereplő linkre, ami átirányítja Önt az OTP Simple bankkártyás fizetési oldalára.
 3. A sikeres fizetésről az OTP Simple oldalán értesítést kap
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. Füzet rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt,abban találja majd az utalási adatokat
 2. A díjat vagy át tudja utalni, vagy be tudja fizetni bármelyik Erste Bank fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük Önnek a számlát egy e-mailben
 4. Ezt követően Ügyfélszolgálatunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot és elküldi Önnek a megrendelt szolgáltatás/termék elérési adatait, ill. a végszámlát.
 5. Ügyfélszolgálatunk igyekszik a leggyorsabban feldolgozni a beérkezett fizetéseket, de maximum 2 munkanapon belül elküldi a megrendelt termék letöltési információját. Füzet rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Mikor kapom meg a gyakorlatokat?

Bankkártyás fizetés esetén a gyakorlatokhoz a hozzáférési adatokat a sikeres fizetést követően azonnal elküldjük.

Egyéb esetben a fizetést követő 2 munkanapon belül küldjük a letöltési információt. Füzet rendelése esetén 2 munkanapon belül postázzuk a terméket a Magyar Postával.

Kapok e ÁFA-s számlát a megrendelésről?

Természetesen. Minden megrendelésről díjbekérő készül a számlázó programunkból, fizetést követően pedig ÁFA-s számlát állítunk ki.

Rendelje meg most az otthon végezhető gyakorlatokat!

Mi a teendője bankkártyás fizetés esetén?

 1. Töltse ki az űrlapot. 
 2. Fizetés a Barion bankkártya szolgáltató rendszerén keresztül bankkártyával.
 3. A sikeres fizetést követően 2 munkanapon belül postán küldjük el a nyomtatott kiadványt. Elektronikus kiadvány esetén a hozzáférési linket fizetést követően aznnal elküldjük.
 4. A megrendeléssel kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek. Tel: +36 30 595 3555

Mi a teendője átutalásos fizetés esetén?

 1. Töltse ki az űrlapot. 
 2. A megrendelés elküldését követően küldünk Önnek emailben visszaigazolást és díjbekérőt, ami alapján át tudja utalni a megrendelés értékét.
 3. A sikeres fizetést követően 2 munkanapon belül postán küldjük el a kiadványtElektronikus kiadvány esetén a hozzáférési linket fizetést küldjük.
 4. A megrendeléssel kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek. Tel: +36 30 595 3555

Ha kérdése van, hívjon minket:

+36-30/190-7315

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

Az Arthuman Központ Csapata


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top