Barion Pixel Skip to content
A Gerincproblémák Kezelése

A gerincproblémák kezelése

A gerincproblémák kezeléseA gerincproblémák kezelése

  • orvosi eszközökökkel, módszerekkel végzett kezelések (pl. gyógyszeres kezelés, sebészeti beavatkozás stb.)
  • mozgásszervi problémák gyógyítására szakosodott szakemberek által végzett kezelések (pl. gyógytornász, pszichológus, szomatoterapeuta, humánkineziológus stb.)

Milyen kérdések merülnek fel a gyógytornával kapcsolatban?

JELENTKEZÉS

Jelentkezés Személyes vagy Online Gyógytornára

Foglaljon időpontot Online naptárunkban szakemberünkhöz személyes vagy online szolgáltatásra!

  1. Az orvos nem tudott rajtam segíteni. Miért segítene egy gyógytornász? Válasz: Más szempontok alapján kezel egy orvos és mások alapján a gyógytornász. Az orvosok tökéletesen ismerik a gyógyszerek világát, vannak köztük kiváló sebészek, ellenben a mozgatórendszerünk működését, az abban kialakult elváltozások korrigálására szolgáló módszereket a gyógytornászok ismerik. Sok embernek van olyan problémája, ami sebészeti beavatkozást nem igényel, a gyógyszerek csak a tüneteket szüntetik meg, az okokat nem. Ilyen esetben tud segíteni a személyre szabott mozgásterápia. Ennek a szakavatott képviselői pedig a gyógytornászok!
  2. Már jártam gyógytornásznál és nem segített. Miért menjek ismét gyógytornászhoz?

    Válasz: a korábbi konzultációhoz képest bekövetkezhetett Önnél állapotváltozás, ami indokolja, hogy ismét gyógytornásszal konzultáljon. Fontos ugyanakkor az a tény is, hogy a gyógytornán belül ma már jónéhány módszer ismert és nem rendelkezik mindenki mjindenegyes módszerben jártassággal. Ha az Ön problémája makacs, akkor érdemes más szakemberrel is megnézetni, aki lehet, hogy a megoldáshoz vezető tudással rendelkezik.

  3. Eleget mozgok. Mivel tudna többet adni nekem a gyógytorna?

    Válasz: az Ön problémájára megfelelő gyakorlatokkal.

Mi az a szomatoterápia?

A szomatoterápia a mozgásszervi problémák kialakulásának okaival, a mögötte meghúzódó okokkal foglalkozik. Tudatosítja a fel nem ismert összefüggéseket és oldja az ebből származó blokkokat.

 

 

 

 

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top